Locatie

Langen Linden ligt prachtig en centraal. Sportclubs, scholen, centrum van Boxtel, treinstation, Den Bosch en Eindhoven binnen handbereik. Kortom een groene en rijke omgeving in bourgondisch Brabant. Het beste van twee werelden!

Unieke locatie

Een bosrijke omgeving

Langen Linden ligt prachtig op 15 minuten fietsen van natuurgebied de Kampina. De wijk zelf bevat mooie oude bomen. Kortom: je woont omgeven door groen!

Bestaande monumenten

De architectuur borduurt voort op de stijl van het monumentale complex Lindenlust met haar karakteristieke poortwoningen.

Heerlijk wonen

De woningen krijgen een rijke uitstraling passend bij het goede leven in bourgondisch Brabant. Verder zijn de woningen uiteraard zeer energiezuinig en duurzaam gebouwd. Jouw thuis.

Voorzieningen om de hoek

Basisscholen op 2 min fietsen, Boxtel centrum en het treinstation op 8 minuten fietsen, het centrum van Den Bosch en Eindhoven binnen 20 min met de auto te bereiken.

Aandacht voor de omgeving...

Aandacht voor de omgeving

Langen Linden ligt aan de noordkant van Boxtel. Omringt door groen, grenzend aan de Bosscheweg, de A2 en de Dommel woon je op een steenworp van het centrum. Je hebt alle dagelijkse voorzieningen bij de hand. Denk hierbij aan verschillende basisscholen op 2 min fietsen, Boxtel centrum en het treinstation op 8 minuten fietsen, het bourgondische centrum van Den Bosch en dynamische centrum van Eindhoven binnen 20 min met de auto of OV te bereiken. Ook het Sparrenrijk, landgoed Venrode en het Oertijd-museum liggen praktisch om de hoek. Of wat dacht je van de Kampina met haar prachtige heide en vennen?

Aandacht voor de omgeving