Duurzaam wonen

Wil jij genieten van al het comfort van een nieuwbouwwoning én dit duurzaam doen? Dat kan in Langen Linden. Alle woningen worden volledig duurzaam gebouwd. Lees hieronder meer.

Voordelen

Duurzaam

Gasloos en energieneutraal

Comfortabel

Gelijkmatig klimaat met vloerverwarming en -koeling

Extra ruimte

Door vloerverwarming en -koeling zijn radiatoren in huis niet langer nodig

Energie

Een lage energierekening

Energieneutraal wonen

De woningen in Langen Linden beschikken over een EPC van 0,0 en zijn daarmee energieneutraal. Wettelijk geldt dat de EPC-waarde niet hoger mag zijn dan 0,4. Onze woningen zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, duurzaam glas, een douche-wtw en balansventilatie.* De zonnepanelen op het dak wekken voldoende energie op om te verwarmen en ventileren. Hierdoor heb je alleen nog een energierekening voor het huishoudelijk energieverbruik zoals de wasmachine, koelkast en televisie.

Energieneutraal wonen

* In de basis is ervoor gekozen dat je een deel van de energiebesparende voorzieningen in de woning huurt. Je kunt dit ook kopen. Wat in jouw geval het slimste is nemen de hypotheekspecialisten van NEXTHome graag met je door.

Energiesysteem

De woningen in Langen Linden zijn gasloos en energieneutraal. Wij gebruiken een bodemwarmtepomp die warmte en koude uit de bodem onder de woning onttrekt. De bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat de vloerverwarming en -koeling door heel het huis op de juiste temperatuur wordt gebracht. Ook het tapwater wordt middels de warmtepomp verwarmd. Dit uitgekiende klimaatsysteem zorgt voor een gelijkmatige warmte, dag in dag uit. De bodemwarmtepomp kiest geheel automatisch voor verwarmen of koelen. Dit is afhankelijk van de gewenste temperatuur in huis.

Energiesysteem

Toelichting warmtepomp